Bog & idéHisham Matar

Bøger skrevet af Hisham Matar

Læs mere om Hisham Matar
0 produkter

Mere om Hisham Matar

Der er flere bøger skrevet af Hisham Matar online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Matars seneste udgivelser.
Bøgerne fra Hisham Matar kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Return: Fathers, Sons and the Land In Between" udgivet af Penguin Books - "Mændenes land" udgivet af Gyldendal - "Mændenes land" udgivet af Gyldendals bogklubber - "Mændenes land" udgivet af Gyldendal - "Hjemkomsten" udgivet af Gyldendal - "Hjemkomsten" udgivet af Gyldendal - "En forsvindens anatomi" udgivet af Gyldendal - "En forsvindens anatomi" udgivet af Gyldendal - "Mændenes land" udgivet af Gyldendal

Hisham Matars bøger

Der er ni tilgængelige bogudgivelser af Hisham Matar hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Hisham Matar bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Matar er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hisham Matars "The Return: Fathers, Sons and the Land In Between"

Det er muligt at købe Hisham Matars "The Return: Fathers, Sons and the Land In Between" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Penguin Books, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

"Mændenes land" af Hisham Matar

Hos Bog & idé er "Mændenes land" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Mændenes land" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hisham Matar