Bog & idéHito Steyerl

Bøger skrevet af Hito Steyerl

Læs mere om Hito Steyerl
3 produkter
3 produkter
Toldfri kunst
BOEGERTILSTAERKPRIS
Toldfri kunstHito Steyerl
248,96 DKK
Indbundet
(2)
Toldfri kunst
Toldfri kunst
Toldfri kunst Hito Steyerl
179,95 DKK
EBOG
(2)
Toldfri kunst
Factory of the sun
Factory of the sunHito Steyerl
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Factory of the sun

Mere om Hito Steyerl

Hito Steyerl har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Toldfri kunst". Det er Informations Forlag , der har publiceret den på dansk. "Toldfri kunst" er desuden en del af serien "Bibliotek for ny kunstteori".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hito Steyerls "Toldfri kunst"

Hos Bog & idé er "Toldfri kunst" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen er en del af serien "Bibliotek for ny kunstteori". Det er Informations Forlag , der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Hito Steyerl skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Hito Steyerl