Bog & idéHitomi Shida

Bøger skrevet af Hitomi Shida

Læs mere om Hitomi Shida
2 produkter
2 produkter
Japanske strikkemønstre
Japanske strikkemønstreHitomi Shida
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Japanske strikkemønstre
Japanske strikkemønstre 2
Japanske strikkemønstre 2Hitomi Shida
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Japanske strikkemønstre 2

Mere om Hitomi Shida

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Hitomi Shida. På listen nedenfor har du de nyeste af Shidas udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Japanske strikkemønstre 2" udgivet af Turbine - "Japanske strikkemønstre" udgivet af Turbine Forlaget

Bøger af Hitomi Shida

Hitomi Shida har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Shida som hæftet. Shidas bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Japanske strikkemønstre 2" af Hitomi Shida

"Japanske strikkemønstre 2" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.

Hitomi Shida "Japanske strikkemønstre"

Hos Bog & idé er "Japanske strikkemønstre" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine Forlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Hitomi Shida