Bog & idéHjalti Jonsson

Bøger skrevet af Hjalti Jonsson

Læs mere om Hjalti Jonsson
3 produkter
3 produkter
OCD - Sygdom og behandling. For behandlere
BOEGERTILSTAERKPRIS
OCD - Sygdom og behandling. For behandlereHjalti Jonsson
458,96 DKK
Indbundet
(0)
OCD - Sygdom og behandling. For behandlere
Kognitiv terapi
Kognitiv terapiHjalti Jonsson
589,95 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv terapi
Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier
Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familierHjalti Jonsson
599,95 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier

Mere om Hjalti Jonsson

Der er en del bøger af Hjalti Jonsson tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Jonsson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier" udgivet af Gyldendal - "OCD - Sygdom og behandling. For behandlere" udgivet af Gyldendal - "Kognitiv terapi" udgivet af Gyldendal

Bøger af Hjalti Jonsson

Hjalti Jonsson har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun bestille Jonssons bøger som indbundet. Jonssons bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier" af Hjalti Jonsson

"Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"OCD - Sygdom og behandling. For behandlere" af Hjalti Jonsson

Det er muligt at købe Hjalti Jonssons "OCD - Sygdom og behandling. For behandlere" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hjalti Jonsson