Bog & idéHolger B. Nielsen

Bøger skrevet af Holger B. Nielsen

Læs mere om Holger B. Nielsen
2 produkter
2 produkter
Supply chain management og marketing
BOEGERTILSTAERKPRIS
Supply chain management og marketingJens Lassen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Supply chain management og marketing
Supply Chain Management and Marketing
BOEGERTILSTAERKPRIS
Supply Chain Management and MarketingJens Lassen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Supply Chain Management and Marketing

Mere om Holger B. Nielsen

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Holger B. Nielsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Supply Chain Management and Marketing" udgivet af Gyldendal - "Supply chain management og marketing" udgivet af Gyldendal

Holger B. Nielsens bøger

Holger B. Nielsen har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun finde Nielsens bøger som hæftet. Bøgerne af Nielsen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Supply Chain Management and Marketing" af Holger B. Nielsen

"Supply Chain Management and Marketing" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Holger B. Nielsen "Supply chain management og marketing"

Det er muligt at købe Holger B. Nielsens "Supply chain management og marketing" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Holger B. Nielsen