Bog & idéHolger Bjørnholt-Fink

Bøger skrevet af Holger Bjørnholt-Fink

Læs mere om Holger Bjørnholt-Fink
1 produkter
1 produkter
Hvad skoven skjuler
Hvad skoven skjulerSigne Fahl
99,95 DKK
Hardback
(3)
Hvad skoven skjuler

Mere om Holger Bjørnholt-Fink

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Holger Bjørnholt-Fink. På listen nedenfor finder du Bjørnholt-Finks seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bonde og barde" udgivet af Ulven og Uglen - "Hvad skoven skjuler" udgivet af Ulven og Uglen

Holger Bjørnholt-Finks bøger

Du kan bestille to bøger af Holger Bjørnholt-Fink her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Holger Bjørnholt-Fink kommer i udvalgte formater. Bjørnholt-Finks bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Ulven og Uglen.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bonde og barde" af Holger Bjørnholt-Fink

"Bonde og barde" findes på den digitale boghylde som ebog. Med "Bonde og barde" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Ulven og Uglen, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Holger Bjørnholt-Fink "Hvad skoven skjuler"

"Hvad skoven skjuler" findes på den digitale boghylde som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ulven og Uglen.
Detaljer
Fulde navn:
Holger Bjørnholt-Fink