Bog & idéHolger Sonnabend

Bøger skrevet af Holger Sonnabend

Læs mere om Holger Sonnabend
5 produkter
5 produkter
Unter dem Vesuv
Unter dem VesuvHolger Sonnabend
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Unter dem Vesuv
Die sieben Weltwunder
Die sieben WeltwunderHolger Sonnabend
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Die sieben Weltwunder
Katastrophen in der Antike
Katastrophen in der AntikeHolger Sonnabend
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Katastrophen in der Antike
Pergamon
PergamonHolger Sonnabend
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Pergamon
Katastrophen in der antike
Katastrophen in der AntikeHolger Sonnabend
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Katastrophen in der Antike

Mere om Holger Sonnabend

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Holger Sonnabend. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Sonnabend.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Die sieben Weltwunder" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Pergamon" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Unter dem Vesuv" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Katastrophen in der Antike" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Holger Sonnabend

Der er fire tilgængelige bøger af Holger Sonnabend hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun finde Sonnabends bøger som lydbog. Bøgerne af Sonnabend er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Holger Sonnabends "Die sieben Weltwunder"

Det er muligt at købe Holger Sonnabends "Die sieben Weltwunder" som lydbog. Holger Sonnabends "Die sieben Weltwunder" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på tysk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Holger Sonnabend "Pergamon"

"Pergamon" findes på den digitale boghylde som lydbog. Når du køber "Pergamon" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Holger Sonnabend