Bog & idéHomer Homer

Bøger skrevet af Homer Homer

Læs mere om Homer Homer
5 produkter
5 produkter
Homers Odyssé
Homers OdysséHomer
199,95 DKK
Paperback
(1)
Homers Odyssé
Homers Odyssé
BOEGERTILSTAERKPRIS
Homers OdysséHomer
165,96 DKK
Lydbog
(1)
Homers Odyssé
Homers Odyssé
Homers OdysséHomer Homer
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Homers Odyssé
Homers Iliade
Homers IliadeHomer Homer
129,95 DKK
Lydbog
(2)
Homers Iliade
Odysseen
OdysseenHomer Homer
99,95 DKK
EBOG
(0)
Odysseen

Mere om Homer Homer

Hvis du er på jagt efter en bog fra Homer Homer, har du et stort udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Homers udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Homers Odyssé" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Homers Iliade" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Odysseen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Homers Odyssé" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Homers Iliade" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Homers Odyssé" udgivet af Gyldendal - "Homers Iliade med ledsager" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Homer Homer

Du kan bestille syv bøger af Homer Homer her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Homer Homer kan købes i forskellige formater. Homer har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Homer Homers "Homers Odyssé"

Hos Bog & idé er "Homers Odyssé" tilgængelig som lydbog. Homer Homers "Homers Odyssé" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

"Homers Iliade" af Homer Homer

"Homers Iliade" findes på den digitale boghylde som lydbog. Det betyder, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Homers Iliade" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Homer Homer