Bog & idéHornbek

Bøger skrevet af Hornbek

Læs mere om Hornbek
1 produkter
1 produkter
Gaden
GadenGammelgaard
399,95 DKK
PAPERBACK
(1)
Gaden

Mere om Hornbek

Der er en del bøger fra Hornbek tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det Æstetiske og Det Politiske" udgivet af Klim - "Gaden" udgivet af Spring

Bøger af Hornbek

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Hornbek hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Hornbek fås i forskellige formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hornbeks "Det Æstetiske og Det Politiske"

Det er muligt at købe Hornbeks "Det Æstetiske og Det Politiske" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Gaden" af Hornbek

Hos Bog & idé er "Gaden" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Spring, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hornbek