Bog & idéHornum

Bøger skrevet af Hornum

Læs mere om Hornum
2 produkter
2 produkter
Sandheder om løgn & bedrag
Sandheder om løgn og bedragPernille Hornum
89,95 DKK
EBOG
(0)
Sandheder om løgn og bedrag
Sandheder om løgn & bedrag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sandheder om løgn & bedragPernille Hornum
134,96 DKK
Hæftet
(0)
Sandheder om løgn & bedrag

Mere om Hornum

Hornum har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har -s bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sandheder om løgn og bedrag" udgivet af Klim - "Sandheder om løgn & bedrag" udgivet af Klim - "Sandheder om løgn & bedrag" udgivet af Klim

Mere om Hornums bøger

Du kan bestille tre bøger af Hornum her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Hornum kan købes i forskellige formater. -s bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Klim.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sandheder om løgn og bedrag" af Hornum

"Sandheder om løgn og bedrag" er tilgængelig online som lydbog. Med Hornums "Sandheder om løgn og bedrag" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.

"Sandheder om løgn & bedrag" af Hornum

"Sandheder om løgn & bedrag" kan købes som ebog. Hvis du køber "Sandheder om løgn & bedrag" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hornum