Bog & idéHortense Panum

Bøger skrevet af Hortense Panum

Læs mere om Hortense Panum
4 produkter
4 produkter
Musikhistorien i kortfattet fremstilling
Musikhistorien i kortfattet fremstillingHortense Panum
69,95 DKK
EBOG
(0)
Musikhistorien i kortfattet fremstilling
Musikleksikon
MusikleksikonHortense Panum
139,95 DKK
EBOG
(0)
Musikleksikon
Af musikhistoriens billedbog. Fire berømte musikers livseventyr. Haydn, Mozart, Kuhlau, Weyse
Af musikhistoriens billedbog. Fire berømte musikers livseventyr. Haydn, Mozart, Kuhlau, WeyseHortense Panum
49,95 DKK
EBOG
(0)
Af musikhistoriens billedbog. Fire berømte musikers livseventyr. Haydn, Mozart, Kuhlau, Weyse
Romantikkens vigtigste tonemestre
Romantikkens vigtigste tonemestreHortense Panum
39,95 DKK
EBOG
(0)
Romantikkens vigtigste tonemestre

Mere om Hortense Panum

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Hortense Panum. På listen nedenfor har du Panums nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Musikleksikon" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Af musikhistoriens billedbog. Fire berømte musikers livseventyr. Haydn, Mozart, Kuhlau, Weyse" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Musikhistorien i kortfattet fremstilling" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Hortense Panum

Hortense Panum har tre bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Panum fås blot som ebog. Bøgerne af Panum er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Musikleksikon" af Hortense Panum

Det er muligt at købe Hortense Panums "Musikleksikon" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Musikleksikon" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Hortense Panum "Af musikhistoriens billedbog. Fire berømte musikers livseventyr. Haydn, Mozart, Kuhlau, Weyse"

Hos Bog & idé er "Af musikhistoriens billedbog. Fire berømte musikers livseventyr. Haydn, Mozart, Kuhlau, Weyse" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Af musikhistoriens billedbog. Fire berømte musikers livseventyr. Haydn, Mozart, Kuhlau, Weyse" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Hortense Panum