Bog & idéHouria Abdelouahed

Bøger skrevet af Houria Abdelouahed

Læs mere om Houria Abdelouahed
1 produkter
1 produkter
Våld och islam
Våld och islamAdonis
309,95 DKK
INDBUNDET
(0)
Våld och islam

Mere om Houria Abdelouahed

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Houria Abdelouahed. Bogen har titlen "Våld och islam". Den er udgivet af Volante på svensk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Houria Abdelouaheds "Våld och islam"

"Våld och islam" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Volante, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på svensk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Abdelouahed, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Houria Abdelouahed