Bog & idéHugh Sinclair

Bøger skrevet af Hugh Sinclair

Læs mere om Hugh Sinclair
1 produkter
1 produkter
Chile: The Carretera Austral
Chile: The Carretera AustralHugh Sinclair
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Chile: The Carretera Austral

Mere om Hugh Sinclair

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Hugh Sinclair. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Sinclair.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Chile: The Carretera Austral" udgivet af Bradt Travel Guides - "Chile: The Carretera Austral : A Guide to One of the World's Most Scenic Road Trips" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides

Bøger skrevet af Hugh Sinclair

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Hugh Sinclair hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Sinclairs bøger kommer blot som hæftet. Sinclairs bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Bradt Travel Guides.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Chile: The Carretera Austral" af Hugh Sinclair

Hos Bog & idé er "Chile: The Carretera Austral" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Bradt Travel Guides, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

"Chile: The Carretera Austral : A Guide to One of the World's Most Scenic Road Trips" af Hugh Sinclair

"Chile: The Carretera Austral : A Guide to One of the World's Most Scenic Road Trips" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Bradt Travel Guides". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Bradt Travel Guides.
Detaljer
Fulde navn:
Hugh Sinclair