Bog & idéIb Johansen

Bøger skrevet af Ib Johansen

Læs mere om Ib Johansen
4 produkter
4 produkter
De gales vej
De gales vejIb Johansen
269,95 DKK
Hæftet
(0)
De gales vej
Udvalgte digte
BOEGERTILSTAERKPRIS
Udvalgte digteEdgar Allan
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Udvalgte digte
Plantens sjæl
Plantens sjælIb Johansen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Plantens sjæl
Sangen om den gamle sømand
Sangen om den gamle sømandSamuel Coleridge
149,95 DKK
EBOG
(1)
Sangen om den gamle sømand

Mere om Ib Johansen

Der findes mange bøger skrevet af Ib Johansen online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Johansens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Brødrene Grimm & deres eventyrverden" udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag - "De gales vej" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Metafysiske digte " i serien "Bureauets lommebibliotek" udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag - "Fantastikkens labyrinter" udgivet af Science Fiction Cirklen - "Tekster på kryds og tværs" udgivet af Det Poetiske Bureau - "Plantens sjæl" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Splinter af stilhedens troldspejl" udgivet af Medusa - "Plantens sjæl" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Den østlige forbindelse" udgivet af Ådalen - "Plantens sjæl" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Forår på Ansar" udgivet af Science Fiction Cirklen

Ib Johansens bøger

Ib Johansen har 11 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Ib Johansen bøger i flere formater. Johansen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ib Johansens "Brødrene Grimm & deres eventyrverden"

"Brødrene Grimm & deres eventyrverden" findes på den digitale boghylde som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Det Poetiske Bureaus Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"De gales vej" af Ib Johansen

Det er muligt at købe Ib Johansens "De gales vej" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Ib Johansen