Bog & idéIngunn Ofte et al.

Bøger skrevet af Ingunn Ofte et al.

Læs mere om Ingunn Ofte et al.
1 produkter
1 produkter
The teacher as English student
The teacher as English studentJennifer Duggan
239,95 DKK
Hæftet
(0)
The teacher as English student

Mere om Ingunn Ofte et al.

Ingunn Ofte et al. har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "The teacher as English student". Det er Cappelen Damm Akademisk, der har udgivet den på engelsk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"The teacher as English student" af Ingunn Ofte et al.

"The teacher as English student" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Cappelen Damm Akademisk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Ingunn Ofte et al. fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ingunn Ofte et al.