Bog & idéIngunn Tollisen Ellingsen

Bøger skrevet af Ingunn Tollisen Ellingsen

Læs mere om Ingunn Tollisen Ellingsen
1 produkter
1 produkter
Sosionomen i situasjonen
Sosionomen i situasjonenIngunn Tollisen Ellingsen
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Sosionomen i situasjonen

Mere om Ingunn Tollisen Ellingsen

Der er kun én bog af Ingunn Tollisen Ellingsen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Sosionomen i situasjonen". Det er Universitetsforlaget, der har publiceret den på norsk bokmål.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sosionomen i situasjonen" af Ingunn Tollisen Ellingsen

Det er muligt at købe Ingunn Tollisen Ellingsens "Sosionomen i situasjonen" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Universitetsforlaget.

Dette er en også en fantastisk bog fra Ellingsen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ingunn Tollisen Ellingsen