Bog & idéIngvar Andersson

Bøger skrevet af Ingvar Andersson

Læs mere om Ingvar Andersson
1 produkter
1 produkter
Franz Berwald
Franz BerwaldIngvar Andersson
289,95 DKK
INDBUNDET
(0)
Franz Berwald

Mere om Ingvar Andersson

Der er flere forskellige bøger skrevet af Ingvar Andersson online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Anderssons udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Ingvar Anderssons bøger kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "C. Th. Sørensen - en havekunstner " udgivet af Arkitektens Forlag - "Breve fra min have" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Franz Berwald" udgivet af Bokförlaget Atlantis - "Sven-Ingvar Andersson" udgivet af Udstillingen Sven-Ingvar Andersson i kommission hos: Arkitektens Forlag - "Europas Store haver" udgivet af Arkitektens Forlag - "Great European Gardens" udgivet af Danish Architectural Press - "C. Th. Sørensen - en havekunstner" udgivet af Arkitektens Forlag - "C. Th. Sørensen - Landscape modernist" udgivet af Danish Architectural Press - "Karen Blixens Blomster" udgivet af Gyldendal

Ingvar Anderssons bøger

Der er ni tilgængelige bogudgivelser af Ingvar Andersson hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Ingvar Andersson fås i udvalgte formater. Anderssons bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ingvar Anderssons "C. Th. Sørensen - en havekunstner "

Det er muligt at købe Ingvar Anderssons "C. Th. Sørensen - en havekunstner " som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Arkitektens Forlag.

Ingvar Andersson "Breve fra min have"

Hos Bog & idé er "Breve fra min have" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Vandkunsten.
Detaljer
Fulde navn:
Ingvar Andersson