Bog & idéIra Bruce Nadel

Bøger skrevet af Ira Bruce Nadel

1 produkter
1 produkter
Leonard Cohen - et liv (Pocket)
Leonard Cohen - et liv (Pocket)Ira B. Nadel
99,95 DKK
POCKET
(0)
Leonard Cohen - et liv (Pocket)

Mere om Ira Bruce Nadel

Der er forskellige bøger af Ira Bruce Nadel tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Nadels bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Leonard Cohen - et liv (Pocket)" i serien "Rebus" udgivet af Klim - "Leonard Cohen - et liv" i serien "Rebus" udgivet af Klim - "Leonhard Cohen - et liv " i serien "Rebus" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Ira Bruce Nadel

Du kan bestille tre bøger af Ira Bruce Nadel her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan finde Ira Bruce Nadel bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Nadel er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ira Bruce Nadels "Leonard Cohen - et liv (Pocket)"

Hos Bog & idé er "Leonard Cohen - et liv (Pocket)" tilgængelig som pocket. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Ira Bruce Nadel. Bogen er med i serien "Rebus". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.

Ira Bruce Nadel "Leonard Cohen - et liv"

Det er muligt at købe Ira Bruce Nadels "Leonard Cohen - et liv" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Rebus". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Ira Bruce Nadel