Bog & idéIrena Damgaard

Bøger skrevet af Irena Damgaard

Læs mere om Irena Damgaard
2 produkter
2 produkter
Den personlige samtale
Den personlige samtaleIrena Damgaard
119,95 DKK
EBOG
(0)
Den personlige samtale
Den personlige samtale
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den personlige samtaleHelle Nørrelykke
188,96 DKK
Hæftet
(0)
Den personlige samtale

Mere om Irena Damgaard

Her hos Bog & idé kan du købe et stort sortiment af bøger af Irena Damgaard. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Damgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den personlige samtale" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Sorg og krise" udgivet af Forlaget Metropol - "Den personlige samtale" udgivet af Gyldendal

Mere om Irena Damgaards bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Irena Damgaard hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Irena Damgaard bøger i forskellige formater. Damgaards bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den personlige samtale" af Irena Damgaard

"Den personlige samtale" er tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Den personlige samtale" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hans Reitzels Forlag.

"Sorg og krise" af Irena Damgaard

Hos Bog & idé er "Sorg og krise" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Metropol.
Detaljer
Fulde navn:
Irena Damgaard