Bog & idéIrene Aya Schou

Bøger skrevet af Irene Aya Schou

Læs mere om Irene Aya Schou
3 produkter
3 produkter
Jeg er Lucky
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jeg er LuckyLotte Kaspersen
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Jeg er Lucky
Tillykke - du har fået stress
Tillykke du har fået stressIrene Aya Schou
129,95 DKK
EBOG
(0)
Tillykke du har fået stress
Tillykke du har fået stress
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tillykke du har fået stressIrene Aya Schou
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Tillykke du har fået stress

Mere om Irene Aya Schou

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Irene Aya Schou. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Schou.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg er Lucky" udgivet af Griffle - "Tillykke - du har fået stress" udgivet af Griffle - "Tillykke - du har fået stress" udgivet af Griffle

Bøger skrevet af Irene Aya Schou

Der er tre tilgængelige udgivelser af Irene Aya Schou hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Irene Aya Schou bøger i samtlige formater. Schous bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Griffle.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Irene Aya Schous "Jeg er Lucky"

Hos Bog & idé er "Jeg er Lucky" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Griffle, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Irene Aya Schou "Tillykke - du har fået stress"

Hos Bog & idé er "Tillykke - du har fået stress" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Tillykke - du har fået stress" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Griffle, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Irene Aya Schou