Bog & idéIris Felter

Bøger skrevet af Iris Felter

Læs mere om Iris Felter
3 produkter
3 produkter
Heidi, ER 0
Heidi, ER 0Johanna Spyri
79,95 DKK
EBOG
(0)
Heidi, ER 0
Tanz mit mir, TR 1
Tanz mit mir, TR 1Iris Felter
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Tanz mit mir, TR 1
Heidi, ER 0
BOEGERTILSTAERKPRIS
Heidi, ER 0Johanne Spyri
107,86 DKK
Hæftet
(4)
Heidi, ER 0

Mere om Iris Felter

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Iris Felter. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Felters bøger.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Iris Felters bøger udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Tanz mit mir, TR 1" udgivet af Easy Readers - "Tanz mit mir, TR 1" i serien "Teen readers Level 1" udgivet af Easy Readers - "Mädchen & Der Junge am Meer, TR 0 " i serien "Teen readers Level 1" udgivet af Easy Readers

Bøger skrevet af Iris Felter

Iris Felter har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Iris Felter bøger i et udvalg af formater. Iris Felter bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og er publiceret af følgende forlag: Easy Readers.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Iris Felters "Tanz mit mir, TR 1"

Det er muligt at købe Iris Felters "Tanz mit mir, TR 1" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Easy Readers, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Tanz mit mir, TR 1" af Iris Felter

Dette er en også en skøn bog fra Felter, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er med i Felters serie "Teen readers Level 1". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Easy Readers.
Detaljer
Fulde navn:
Iris Felter