Bog & idéIvan Pedersen

Bøger skrevet af Ivan Pedersen

Læs mere om Ivan Pedersen
1 produkter
1 produkter
Med hjertet udenpå.
Med hjertet udenpå.Ivan Pedersen
349,95 DKK
Hardback
(1)
Med hjertet udenpå.

Mere om Ivan Pedersen

Hvis du mangler en bog skrevet af Ivan Pedersen, kan du købe et stort udbud til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Poul Syberg - Mr. GOG" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Med hjertet udenpå" udgivet af DreamLitt - "Med hjertet udenpå" udgivet af DreamLitt

Mere om Ivan Pedersens bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Ivan Pedersen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Ivan Pedersen fås i udvalgte formater. Pedersens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Poul Syberg - Mr. GOG" af Ivan Pedersen

Hos Bog & idé er "Poul Syberg - Mr. GOG" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.

"Med hjertet udenpå" af Ivan Pedersen

"Med hjertet udenpå" er til salg som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Med hjertet udenpå" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DreamLitt.
Detaljer
Fulde navn:
Ivan Pedersen