Bog & idéIvan Rod

Bøger skrevet af Ivan Rod

Læs mere om Ivan Rod
3 produkter
3 produkter
I majestætens hemmelige tjeneste
STREAM
I majestætens hemmelige tjenesteIvan Rod
99,95 DKK
Lydbog
(2)
I majestætens hemmelige tjeneste
Badia Ballan
Badia BallanIvan Rod
219,95 DKK
PAPERBACK
(1)
Badia Ballan
I majestætens hemmelige tjeneste
I majestætens hemmelige tjenesteIvan Rod
69,00 DKK
EBOG
(2)
I majestætens hemmelige tjeneste

Mere om Ivan Rod

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Ivan Rod til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Rod.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Badia Ballan" udgivet af &Co - "Badia Ballan" udgivet af &Co - "I majestætens hemmelige tjeneste" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "I majestætens hemmelige tjeneste" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "I majestætens hemmelige tjeneste" udgivet af Saga

Ivan Rods bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Ivan Rod hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Rods bøger fås i flere formater. Rods bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Badia Ballan" af Ivan Rod

Det er muligt at købe Ivan Rods "Badia Ballan" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er &Co, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Ivan Rod "Badia Ballan"

"Badia Ballan" findes på den digitale boghylde som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af &Co.
Detaljer
Fulde navn:
Ivan Rod