Bog & idéIvo Holmqvist

Bøger skrevet af Ivo Holmqvist

Læs mere om Ivo Holmqvist
1 produkter
1 produkter
Peter Boisen : dansken som präglade Ystad
Peter Boisen : dansken som präglade YstadIvo Holmqvist
339,95 DKK
Indbundet
(0)
Peter Boisen : dansken som präglade Ystad

Mere om Ivo Holmqvist

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Ivo Holmqvist. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Holmqvists bogudgivelser.
Bøgerne fra Ivo Holmqvist udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Peter Boisen : dansken som präglade Ystad" udgivet af Makadam Förlag - "H.C. Andersens underbara resor i Sverige" udgivet af Museum Tusculanum

Ivo Holmqvists bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Ivo Holmqvist hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan bestille Ivo Holmqvist bøger i samtlige formater. Holmqvists bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Peter Boisen : dansken som präglade Ystad" af Ivo Holmqvist

Hos Bog & idé er "Peter Boisen : dansken som präglade Ystad" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er til salg hos Bog & idé på svensk og er publiceret af Makadam Förlag.

"H.C. Andersens underbara resor i Sverige" af Ivo Holmqvist

Endnu en af Ivo Holmqvist fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Museum Tusculanum, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på swe.
Detaljer
Fulde navn:
Ivo Holmqvist