Bog & idéJan Svennevig

Bøger skrevet af Jan Svennevig

Læs mere om Jan Svennevig
1 produkter
1 produkter
Språklig samhandling : innføring i kommunikasjonsteori og diskursanalyse
Språklig samhandling : innføring i kommunikasjonsteori og diskursanalyseJan Svennevig
639,95 DKK
Hæftet
(0)
Språklig samhandling : innføring i kommunikasjonsteori og diskursanalyse

Mere om Jan Svennevig

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Jan Svennevig. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Svennevig.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Språklig samhandling : innføring i kommunikasjonsteori og diskursanalyse" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Språklig samhandling : innføring i kommunikasjonsteori & diskursanalyse" udgivet af Cappelen Damm Akademisk

Jan Svennevigs bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Jan Svennevig hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Svennevig som hæftet. Svennevigs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Cappelen Damm akademisk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jan Svennevigs "Språklig samhandling : innføring i kommunikasjonsteori og diskursanalyse"

Det er muligt at købe Jan Svennevigs "Språklig samhandling : innføring i kommunikasjonsteori og diskursanalyse" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Cappelen Damm akademisk.

"Språklig samhandling : innføring i kommunikasjonsteori & diskursanalyse" af Jan Svennevig

Det er muligt at købe Jan Svennevigs "Språklig samhandling : innføring i kommunikasjonsteori & diskursanalyse" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Cappelen Damm Akademisk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Svennevig