Bog & idéJane Bolander

Bøger skrevet af Jane Bolander

Læs mere om Jane Bolander
3 produkter
3 produkter
Lærebog om indkomstskat
Lærebog om indkomstskatJane Bolander
1599,95 DKK
Hardback
(0)
Lærebog om indkomstskat
LÆREBOG OM INDKOMSTSKAT
LÆREBOG OM INDKOMSTSKATJane Bolander
1619,95 DKK
EBOG
(0)
LÆREBOG OM INDKOMSTSKAT
LÆREBOG OM INDKOMSTSKAT
Lærebog om indkomstskatJane Bolander
1619,95 DKK
EBOG
(0)
Lærebog om indkomstskat

Mere om Jane Bolander

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Jane Bolander. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Bolanders seneste udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Jane Bolanders bøger findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Lærebog om indkomstskat" udgivet af Djøf Forlag - "Lærebog om indkomstskat" udgivet af Djøf Forlag - "Lærebog om indkomstskat" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Lærebog om indkomstskat" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Yearbook for Nordic tax research Tax Expenditures" udgivet af DJØF Publishing - "Yearbook for Nordic tax research" udgivet af DJØF Publishing - "Yearbook for Nordic Tax Research 2011" udgivet af DJØF Publishing - "Yearbook for Nordic Tax Research" udgivet af DJØF Publishing

Bøger skrevet af Jane Bolander

Jane Bolander har otte bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Jane Bolander bøger i flere formater. Bolanders bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Lærebog om indkomstskat" af Jane Bolander

Det er muligt at købe Jane Bolanders "Lærebog om indkomstskat" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Jane Bolander "Lærebog om indkomstskat"

Det er muligt at købe Jane Bolanders "Lærebog om indkomstskat" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jane Bolander