Bog & idéJay Asher

Bøger skrevet af Jay Asher

Læs mere om Jay Asher
2 produkter
2 produkter
Døde piger lyver ikke
STREAM
Døde piger lyver ikkeJay Asher
79,95 DKK
Lydbog
(12)
Døde piger lyver ikke
At se lyset
STREAM
At se lysetJay Asher
129,95 DKK
Lydbog
(10)
At se lyset

Mere om Jay Asher

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Jay Asher. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Asher.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "At se lyset" udgivet af Politikens Forlag - "Døde piger lyver ikke" udgivet af JP/Politikens Forlag

Bøger skrevet af Jay Asher

Jay Asher har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Ashers bøger fås kun som lydbog. Bøgerne af Asher er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"At se lyset" af Jay Asher

Det er muligt at købe Jay Ashers "At se lyset" som lydbog. Jay Ashers "At se lyset" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

"Døde piger lyver ikke" af Jay Asher

"Døde piger lyver ikke" er tilgængelig online som lydbog. Det betyder, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Døde piger lyver ikke" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er JP/Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jay Asher