Bog & idéJeannette Ehlers

Bøger skrevet af Jeannette Ehlers

Læs mere om Jeannette Ehlers
1 produkter
1 produkter
BAT: Bridging Art + Text
BAT: Bridging Art + TextDudley Joseph Thompson
1219,95 DKK
IKKEOPLYST
(0)
BAT: Bridging Art + Text

Mere om Jeannette Ehlers

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Jeannette Ehlers. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Ehlers.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "BAT: Bridging Art + Text" udgivet af hurricane - "Say it Loud!" udgivet af Forlaget Nemo

Jeannette Ehlers' bøger

Du kan finde to bøger af Jeannette Ehlers her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Ehlers' bøger fås i flere formater. Ehlers' bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"BAT: Bridging Art + Text" af Jeannette Ehlers

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Jeannette Ehlers. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af hurricane.

Jeannette Ehlers "Say it Loud!"

"Say it Loud!" er tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Forlaget Nemo.
Detaljer
Fulde navn:
Jeannette Ehlers