Bog & idéJenni Hendriks

Bøger skrevet af Jenni Hendriks

Læs mere om Jenni Hendriks
3 produkter
3 produkter
Unpregnant
BOEGERTILSTAERKPRIS
UnpregnantTed Caplan
207,46 DKK
Paperback
(0)
Unpregnant
Unpregnant
UnpregnantJenni Hendriks
119,95 DKK
EBOG
(0)
Unpregnant
Unpregnant
STREAM
UnpregnantJenni Hendriks
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Unpregnant

Mere om Jenni Hendriks

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger af Jenni Hendriks. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hendriks' bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Unpregnant" udgivet af Forlaget Alvilda - "Unpregnant" udgivet af Forlaget Alvilda - "Unpregnant" udgivet af Forlaget Alvilda

Bøger af Jenni Hendriks

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Jenni Hendriks hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan bestille Jenni Hendriks bøger i et udvalg af formater. Hendriks' bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Forlaget Alvilda.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jenni Hendriks' "Unpregnant"

Hos Bog & idé er "Unpregnant" tilgængelig som lydbog. Med Jenni Hendriks' "Unpregnant" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Forlaget Alvilda, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Unpregnant" af Jenni Hendriks

"Unpregnant" er til salg som ebog. Hvis du køber "Unpregnant" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Forlaget Alvilda, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jenni Hendriks