Bog & idéJens Kr. Andersen

Bøger skrevet af Jens Kr. Andersen

Læs mere om Jens Kr. Andersen
2 produkter
2 produkter
Peder Paars
BOEGERTILSTAERKPRIS
Peder PaarsLudvig Holberg
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Peder Paars
Lille litteraturteori
Lille litteraturteoriJens Kr. Andersen
59,95 DKK
EBOG
(0)
Lille litteraturteori

Mere om Jens Kr. Andersen

Jens Kr. Andersen har en del bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nyere Bellmanstudier og -kommentarer" udgivet af Selskabet Bellman i Danmark¤gennem Multivers Academic - "Lille litteraturteori" udgivet af Multivers Academic - "Statsborger, intellektuel og dramatiker" udgivet af Multivers - "Litterær komposition" udgivet af Multivers Academic - "Fire Horats-studier" i serien "Studier fra sprog- og oldtidsforskning" udgivet af Museum Tusculanum - "Bellman og de danske guldalderdigtere" i serien "Skrifter / udgivet af Selskabet Bellman i Danmark" udgivet af Selskabet Bellman i Danmark Danmarks Universitetsforlag

Bøger skrevet af Jens Kr. Andersen

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Jens Kr. Andersen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Andersens bøger fås i flere formater. Andersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jens Kr. Andersens "Nyere Bellmanstudier og -kommentarer"

Hos Bog & idé er "Nyere Bellmanstudier og -kommentarer" tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Andersen, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Selskabet Bellman i Danmark¤gennem Multivers Academic.

Jens Kr. Andersen "Lille litteraturteori"

Det er muligt at købe Jens Kr. Andersens "Lille litteraturteori" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Lille litteraturteori" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Multivers Academic.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Kr. Andersen