Bog & idéJens Kristensen

Bøger skrevet af Jens Kristensen

Læs mere om Jens Kristensen
3 produkter
3 produkter
Økologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
ØkologiKaren Munk Nielsen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Økologi
Klodeklubben: De sorte svaner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klodeklubben: De sorte svanerRuth Lillegraven
315,36 DKK
Hardback
(0)
Klodeklubben: De sorte svaner
Klodeklubben: Hytten, der forsvandt
Klodeklubben: Hytten, der forsvandtHytten
379,95 DKK
Hardback
(0)
Klodeklubben: Hytten, der forsvandt

Mere om Jens Kristensen

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Jens Kristensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Kristensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ekstra matematik Uglehæftet " udgivet af Delta - "Økologi" udgivet af Gyldendal - "Supplerende træningsopgaver 8-9 A" udgivet af Malling Beck - "Supplerende træningsopgaver i fjerde" udgivet af Malling Beck - "Supplerende træningsopgaver i syvende" udgivet af Malling Beck - "Supplerende træningsopgaver i tredje " udgivet af Malling Beck

Jens Kristensens bøger

Jens Kristensen har seks bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Kristensens bøger kommer i et udvalg af formater. Kristensens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ekstra matematik Uglehæftet " af Jens Kristensen

Det er muligt at købe Jens Kristensens "Ekstra matematik Uglehæftet " som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Delta, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jens Kristensen "Økologi"

"Økologi" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Kristensen