Bog & idéJens Overgaard Nielsen

Bøger skrevet af Jens Overgaard Nielsen

Læs mere om Jens Overgaard Nielsen
1 produkter
1 produkter
Organisationsteori i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Organisationsteori i praksisJens Overgaard Nielsen
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Organisationsteori i praksis

Mere om Jens Overgaard Nielsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Jens Overgaard Nielsen. På listen nedenfor finder du Nielsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Materialesamling til Ledelsesspecialisering" udgivet af Gyldendal - "HRM i praksis" udgivet af Samfundslitteratur - "Organisationsteori i praksis" udgivet af Gyldendal - "Ledelsesspecialisering" udgivet af Gyldendal

Jens Overgaard Nielsens bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Jens Overgaard Nielsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun finde Nielsens bøger som hæftet. Bøgerne af Nielsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jens Overgaard Nielsens "Materialesamling til Ledelsesspecialisering"

Det er muligt at købe Jens Overgaard Nielsens "Materialesamling til Ledelsesspecialisering" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"HRM i praksis" af Jens Overgaard Nielsen

"HRM i praksis" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Overgaard Nielsen