Bog & idéJeppe Bundgaard

Bøger skrevet af Jeppe Bundgaard

Læs mere om Jeppe Bundgaard
1 produkter
1 produkter
Digital dannelse
Digital dannelseJeppe Bundgaard
129,95 DKK
Hæftet
(3)
Digital dannelse

Mere om Jeppe Bundgaard

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Jeppe Bundgaard. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Bundgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Digital dannelse" i serien "Pædagogisk rækkevidde" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Digital dannelse" i serien "Pædagogisk rækkevidde" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Jeppe Bundgaards bøger

Du kan bestille to bøger af Jeppe Bundgaard her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bundgaards bøger fås bare som hæftet. Bøgerne af Bundgaard er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Digital dannelse" af Jeppe Bundgaard

Det er muligt at købe Jeppe Bundgaards "Digital dannelse" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Pædagogisk rækkevidde". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Digital dannelse" af Jeppe Bundgaard

"Digital dannelse" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Pædagogisk rækkevidde". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jeppe Bundgaard