Bog & idéJesper Froda

Bøger skrevet af Jesper Froda

Læs mere om Jesper Froda
1 produkter
1 produkter
Plant et værksted
BOEGERTILSTAERKPRIS
Plant et værkstedSuzanne Ringsted
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Plant et værksted

Mere om Jesper Froda

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Jesper Froda. På listen nedenfor ser du de nyeste af Frodas bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Plant et værksted" udgivet af HansReitzels - "Plant et værksted" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendals bogklubber - "Pædagogiske læreplaner" udgivet af HansReitzels - "Plant et værksted" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Jesper Froda

Jesper Froda har fire bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Frodas bøger fås i samtlige formater. Jesper Froda bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jesper Frodas "Plant et værksted"

Hos Bog & idé er "Plant et værksted" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Jesper Froda "Plant et værksted"

Hos Bog & idé er "Plant et værksted" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er Gyldendals bogklubber, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Froda