Bog & idéJessica Lykke Seerup

Bøger skrevet af Jessica Lykke Seerup

Læs mere om Jessica Lykke Seerup
1 produkter
1 produkter
Styret af stemmen indeni
BOEGERTILSTAERKPRIS
Styret af stemmen indeniJessica Lykke Seerup
134,96 DKK
Hæftet
(0)
Styret af stemmen indeni

Mere om Jessica Lykke Seerup

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af Jessica Lykke Seerup. Bogen har titlen "Styret af stemmen indeni". Den er udgivet af Forlaget mellemgaard på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jessica Lykke Seerups "Styret af stemmen indeni"

Det er muligt at købe Jessica Lykke Seerups "Styret af stemmen indeni" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Seerup, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jessica Lykke Seerup