Bog & idéJørgen Bjerre

Bøger skrevet af Jørgen Bjerre

Læs mere om Jørgen Bjerre
3 produkter
3 produkter
Sirius
SiriusJørgen Bjerre
79,95 DKK
EBOG
(2)
Sirius
Verden på højkant
Verden på højkantJørgen Bjerre
79,95 DKK
EBOG
(0)
Verden på højkant
Sirius
STREAM
SiriusJørgen Bjerre
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Sirius

Mere om Jørgen Bjerre

Der er en del bøger af Jørgen Bjerre til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Bjerres seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Verden på højkant" udgivet af Saga - "Sirius" udgivet af Saga - "Sirius" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Verden på højkant" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Verden på højkant" udgivet af Gyldendal

Mere om Jørgen Bjerres bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Jørgen Bjerre hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bjerres bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Bjerre er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Verden på højkant" af Jørgen Bjerre

Det er muligt at købe Jørgen Bjerres "Verden på højkant" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saga.

"Sirius" af Jørgen Bjerre

Det er muligt at købe Jørgen Bjerres "Sirius" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Bjerre