Bog & idéJørgen Holm og Carsten Olesen

Bøger skrevet af Jørgen Holm og Carsten Olesen

Læs mere om Jørgen Holm og Carsten Olesen
1 produkter
1 produkter
Product Management - Strategi, planlægning, markedsføring, organisering og eksekvering, 2. udgave
Product Management - Strategi, planlægning, markedsføring, organisering og eksekvering, 2. udgaveJørgen Holm og Carsten Olesen
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Product Management - Strategi, planlægning, markedsføring, organisering og eksekvering, 2. udgave

Mere om Jørgen Holm og Carsten Olesen

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udbud af bøger fra Jørgen Holm og Carsten Olesen. På listen nedenfor finder du de seneste af Olesens udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Jørgen Holm og Carsten Olesens bøger findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Product Management. Strategy, planning, marketing, organization and execution." udgivet af Brandculture - "Product Management. Strategi, planlægning, marketing og eksekvering" udgivet af Brandculture

Jørgen Holm og Carsten Olesens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Jørgen Holm og Carsten Olesen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Olesen som indbundet. Bøgerne af Olesen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Brandculture.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jørgen Holm og Carsten Olesens "Product Management. Strategy, planning, marketing, organization and execution."

"Product Management. Strategy, planning, marketing, organization and execution." er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Brandculture, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

"Product Management. Strategi, planlægning, marketing og eksekvering" af Jørgen Holm og Carsten Olesen

"Product Management. Strategi, planlægning, marketing og eksekvering" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Brandculture, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Holm og Carsten Olesen