Bog & idéJørn Dinesen

Bøger skrevet af Jørn Dinesen

Læs mere om Jørn Dinesen
1 produkter
1 produkter
Anvisning 162: Energiundersøgelse af varme- og ventilationsanlæg
Anvisning 162: Energiundersøgelse af varme- og ventilationsanlægJørn Dinesen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 162: Energiundersøgelse af varme- og ventilationsanlæg

Mere om Jørn Dinesen

Der er forskellige bøger fra Jørn Dinesen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Dinesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Driftsinstruktioner for varmeanlæg" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Miljøvurdering af vinduer " udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Energiundersøgelse af varme- og ventilationsanlæg " i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Miljødata for bygningsdele " udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Miljødata for udvalgte bygningsdele " udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut

Bøger skrevet af Jørn Dinesen

Der er fem tilgængelige udgivelser af Jørn Dinesen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe Dinesens bøger som hæftet. Dinesen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og så er bøgerne publiceret af Statens Byggeforskningsinstitut.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jørn Dinesens "Driftsinstruktioner for varmeanlæg"

"Driftsinstruktioner for varmeanlæg" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Statens Byggeforskningsinstitut, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Jørn Dinesen "Miljøvurdering af vinduer "

Hos Bog & idé er "Miljøvurdering af vinduer " tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut.
Detaljer
Fulde navn:
Jørn Dinesen