Bog & idéJohn Folkmann

Bøger skrevet af John Folkmann

Læs mere om John Folkmann
4 produkter
4 produkter
Floder, får og gyldne huse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Floder, får og gyldne huseMia Folkmann
74,66 DKK
Paperback
(0)
Floder, får og gyldne huse
Søer, bjerge og en gammel mur
BOEGERTILSTAERKPRIS
Søer, bjerge og en gammel murMia Folkmann
74,66 DKK
PAPERBACK
(0)
Søer, bjerge og en gammel mur
Grafisk Design fra A til Z
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grafisk Design fra A til ZJohn Folkmann
124,46 DKK
Paperback
(0)
Grafisk Design fra A til Z
Vores engelske hus
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vores engelske husMia Folkmann
74,66 DKK
Paperback
(0)
Vores engelske hus

Mere om John Folkmann

Der er flere forskellige bøger skrevet af John Folkmann på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Folkmanns bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grafisk design fra A-Z" i serien "Visuel kommunikation i en nøddeskal" udgivet af Prunella - "Grafisk design fra A-Z" udgivet af Prunella

Bøger skrevet af John Folkmann

Der er to tilgængelige bogudgivelser af John Folkmann hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra John Folkmann fås i flere formater. Folkmanns bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Prunella.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Grafisk design fra A-Z" af John Folkmann

Det er muligt at købe John Folkmanns "Grafisk design fra A-Z" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i serien "Visuel kommunikation i en nøddeskal". Det er Prunella, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

John Folkmann "Grafisk design fra A-Z"

Hos Bog & idé er "Grafisk design fra A-Z" tilgængelig som pdf. Endnu en af John Folkmann fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Prunella, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
John Folkmann