Bog & idéJohn Heebøll

Bøger skrevet af John Heebøll

Læs mere om John Heebøll
1 produkter
1 produkter
Knowledge-based entrepreneurship
Knowledge-based entrepreneurshipJohn Heebøll
209,95 DKK
EBOG
(0)
Knowledge-based entrepreneurship

Mere om John Heebøll

Vi har hos Bog & idé en del bøger af John Heebøll. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Heebøll.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Knowledge-based Entrepreneurship" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Knowledge-based entrepreneurship" udgivet af Polyteknisk Forlag

John Heebølls bøger

John Heebøll har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra John Heebøll fås i forskellige formater. Bøgerne af Heebøll er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Polyteknisk Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Knowledge-based Entrepreneurship" af John Heebøll

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra John Heebøll. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Polyteknisk Forlag.

John Heebøll "Knowledge-based entrepreneurship"

Hos Bog & idé er "Knowledge-based entrepreneurship" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Polyteknisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
John Heebøll