Bog & idéJonas Aspelin

Bøger skrevet af Jonas Aspelin

Læs mere om Jonas Aspelin
1 produkter
1 produkter
Relationer i skolen
Relationer i skolenJonas Aspelin
189,95 DKK
EBOG
(0)
Relationer i skolen

Mere om Jonas Aspelin

Der er flere forskellige bøger fra Jonas Aspelin på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Aspelins bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Relationer i skolen" udgivet af Billesø og Baltzer - "Relationer i skolen" udgivet af Billesø & Baltzer

Mere om Jonas Aspelins bøger

Jonas Aspelin har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Aspelins bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Aspelin er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Relationer i skolen" af Jonas Aspelin

Det er muligt at købe Jonas Aspelins "Relationer i skolen" som ebog. "Relationer i skolen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Billesø og Baltzer, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Relationer i skolen" af Jonas Aspelin

Det er muligt at købe Jonas Aspelins "Relationer i skolen" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Billesø & Baltzer.
Detaljer
Fulde navn:
Jonas Aspelin