Bog & idéJonas Colling Larsen

Bøger skrevet af Jonas Colling Larsen

Læs mere om Jonas Colling Larsen
1 produkter
1 produkter
Naturlommekalenderen 2024
Naturlommekalenderen 2024Thomas Bjørneboe Berg
159,95 DKK
Indbundet
(0)
Naturlommekalenderen 2024

Mere om Jonas Colling Larsen

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Jonas Colling Larsen. Bogen hedder "Naturlommekalenderen 2021". Den er udgivet af Forlaget Rhodos på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Naturlommekalenderen 2021" af Jonas Colling Larsen

Hos Bog & idé er "Naturlommekalenderen 2021" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Forlaget Rhodos, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Larsen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jonas Colling Larsen