Bog & idéJonatham Lethem

Bøger skrevet af Jonatham Lethem

Læs mere om Jonatham Lethem
1 produkter
1 produkter
Chronic City
Chronic cityJonathan Lethem
89,95 DKK
EBOG
(0)
Chronic city

Mere om Jonatham Lethem

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger skrevet af Jonatham Lethem. På listen nedenfor ser du de seneste af Lethems bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Chronic city" udgivet af Klim - "Chronic City" udgivet af Klim

Mere om Jonatham Lethems bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Jonatham Lethem hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan finde Jonatham Lethem bøger i samtlige formater. Bøgerne af Lethem er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Klim.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jonatham Lethems "Chronic city"

Hos Bog & idé er "Chronic city" tilgængelig som ebog. Med "Chronic city" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.

"Chronic City" af Jonatham Lethem

Det er muligt at købe Jonatham Lethems "Chronic City" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Jonatham Lethem