Bog & idéJulie Cirelli (red.)

Bøger skrevet af Julie Cirelli (red.)

Læs mere om Julie Cirelli (red.)
1 produkter
1 produkter
Cobe : our urban living room : learning from Copenhagen
Cobe : our urban living room : learning from CopenhagenJulie Cirelli (red.)
699,95 DKK
Indbundet
(0)
Cobe : our urban living room : learning from Copenhagen

Mere om Julie Cirelli (red.)

Julie Cirelli (red.) har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Cobe : our urban living room : learning from Copenhagen". Den er publiceret af Arvinius + Orfeus Publishing på engelsk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Cobe : our urban living room : learning from Copenhagen" af Julie Cirelli (red.)

Hos Bog & idé er "Cobe : our urban living room : learning from Copenhagen" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Arvinius + Orfeus Publishing, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Julie Cirelli (red.) skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Julie Cirelli (red.)