Bog & idéJunichiro Tanizaki

Bøger skrevet af Junichiro Tanizaki

Læs mere om Junichiro Tanizaki
4 produkter
4 produkter
La historia de un ciego
La historia de un ciegoJunichiro Tanizaki
69,95 DKK
Lydbog
(0)
La historia de un ciego
El elogio de la sombra
El elogio de la sombraJunichiro Tanizaki
59,95 DKK
Lydbog
(0)
El elogio de la sombra
Arenas movedizas
Arenas movedizasJunichiro Tanizaki
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Arenas movedizas
Sobre Shunkin
Sobre ShunkinJunichiro Tanizaki
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Sobre Shunkin

Mere om Junichiro Tanizaki

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Junichiro Tanizaki. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Tanizaki.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig spa.
- "Arenas movedizas" udgivet af SAGA Egmont - "El elogio de la sombra" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Junichiro Tanizaki

Du kan finde to bøger af Junichiro Tanizaki her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Tanizaki som lydbog. Bøgerne af Tanizaki er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af SAGA Egmont.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Junichiro Tanizakis "Arenas movedizas"

Det er muligt at købe Junichiro Tanizakis "Arenas movedizas" som lydbog. Du kan derudover altid have "Arenas movedizas" af Junichiro Tanizaki med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på spa.

Junichiro Tanizaki "El elogio de la sombra"

"El elogio de la sombra" findes på den digitale boghylde som lydbog. Når du køber "El elogio de la sombra" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på spa.
Detaljer
Fulde navn:
Junichiro Tanizaki