Bog & idéKamma Andersson

Bøger skrevet af Kamma Andersson

Læs mere om Kamma Andersson
0 produkter

Mere om Kamma Andersson

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Kamma Andersson. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Andersson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dengang - på Islands Brygge " i serien "Beretninger fra det 20. århundrede" udgivet af Arbejdermuseet ABA - "Alle os" udgivet af Attika

Mere om Kamma Anderssons bøger

Kamma Andersson har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Anderssons bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Andersson er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kamma Anderssons "Dengang - på Islands Brygge "

"Dengang - på Islands Brygge " kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Anderssons serie "Beretninger fra det 20. århundrede". Det er Arbejdermuseet ABA, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Kamma Andersson "Alle os"

Det er muligt at købe Kamma Anderssons "Alle os" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Attika.
Detaljer
Fulde navn:
Kamma Andersson