Bog & idéKåre Blinkenberg

Bøger skrevet af Kåre Blinkenberg

Læs mere om Kåre Blinkenberg
3 produkter
3 produkter
Kina
BOEGERTILSTAERKPRIS
KinaJens Dahlmann Breindahl
206,96 DKK
Hæftet
(1)
Kina
Samfundsfag til hf
BOEGERTILSTAERKPRIS
Samfundsfag til hfKåre Blinkenberg
476,96 DKK
Hæftet
(1)
Samfundsfag til hf
Venstrefløjens nye tænkere
Venstrefløjens nye tænkereJon Rostgaard Boiesen
199,00 DKK
Paperback
(0)
Venstrefløjens nye tænkere

Mere om Kåre Blinkenberg

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Kåre Blinkenberg. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Blinkenberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kina" udgivet af Systime - "Samfundsfag til hf" udgivet af Systime - "Venstrefløjens nye tænkere" udgivet af Forlaget Slagmark

Bøger skrevet af Kåre Blinkenberg

Kåre Blinkenberg har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Kåre Blinkenberg fås i flere forskellige formater. Blinkenbergs bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kina" af Kåre Blinkenberg

Det er muligt at købe Kåre Blinkenbergs "Kina" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Samfundsfag til hf" af Kåre Blinkenberg

Hos Bog & idé er "Samfundsfag til hf" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Kåre Blinkenberg