Bog & idéKåre Egholm Pedersen

Bøger skrevet af Kåre Egholm Pedersen

Læs mere om Kåre Egholm Pedersen
2 produkter
2 produkter
Tro på Gud
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tro på GudKåre Egholm Pedersen
141,06 DKK
Hæftet
(1)
Tro på Gud
Tro på Gud
Tro på GudKåre Egholm Pedersen
89,95 DKK
EBOG
(1)
Tro på Gud

Mere om Kåre Egholm Pedersen

Hvis du mangler en bog fra Kåre Egholm Pedersen, har du et stort udvalg online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Pedersens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tro på Gud" udgivet af Eksistensen - "Tro på Gud" udgivet af Eksistensen

Bøger skrevet af Kåre Egholm Pedersen

Du kan bestille to bøger af Kåre Egholm Pedersen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe Kåre Egholm Pedersen bøger i samtlige formater. Pedersens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Eksistensen.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kåre Egholm Pedersens "Tro på Gud"

"Tro på Gud" er tilgængelig online som ebog. Det betyder, at du kan læse "Tro på Gud" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Eksistensen, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Kåre Egholm Pedersen "Tro på Gud"

"Tro på Gud" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Eksistensen, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kåre Egholm Pedersen