Bog & idéKåre Jansbøl

Bøger skrevet af Kåre Jansbøl

Læs mere om Kåre Jansbøl
2 produkter
2 produkter
Viden om verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Viden om verdenChristian Kordt Højbjerg
365,16 DKK
Indbundet
(0)
Viden om verden
Det danske spillemiljø
Det danske spillemiljøKåre Jansbøl
129,95 DKK
EBOG
(0)
Det danske spillemiljø

Mere om Kåre Jansbøl

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Kåre Jansbøl. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Jansbøl.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Kåre Jansbøls bøger kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Det danske spillemiljø" udgivet af Museum Tusculanums Forlag - "Viden om verden" udgivet af Gyldendal - "Kunstudvekslinger " i serien "Specialerække" udgivet af Institut for Antropologi, Københavns Universitet

Kåre Jansbøls bøger

Kåre Jansbøl har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Kåre Jansbøl fås i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Jansbøl lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Det danske spillemiljø" af Kåre Jansbøl

"Det danske spillemiljø" er tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Det danske spillemiljø" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Museum Tusculanums Forlag.

"Viden om verden" af Kåre Jansbøl

Det er muligt at købe Kåre Jansbøls "Viden om verden" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Kåre Jansbøl