Bog & idéKarin Fenger Ellekrog

Bøger skrevet af Karin Fenger Ellekrog

Læs mere om Karin Fenger Ellekrog
1 produkter
1 produkter
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)Anja Semke
1539,95 DKK
Indbundet
(0)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)

Mere om Karin Fenger Ellekrog

Her hos Bog & idé har du et bredt udbud af bøger af Karin Fenger Ellekrog. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Ellekrog.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Sygepleje" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Sygepleje " i serien "Sosu-serien Trin 2" udgivet af Munksgaard

Bøger af Karin Fenger Ellekrog

Der er tre tilgængelige udgivelser af Karin Fenger Ellekrog hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Ellekrog fås bare som indbundet. Derudover er bøgerne fra Ellekrog publiceret i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" af Karin Fenger Ellekrog

Hos Bog & idé er "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Sosuserien¤SSA". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Karin Fenger Ellekrog "Sygepleje"

Det er muligt at købe Karin Fenger Ellekrogs "Sygepleje" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er med i serien "Sosuserien". Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karin Fenger Ellekrog